TOP kantoor & Creatief

TOP kantoor & Creatief

Uniek in 't Gooi

bussum-top-ext1Topkantoor & Creatief is uniek in Bussum en omstreken. Diverse specialisten onder een dak. Op meer dan 700m2 vindt u hier een breed assortiment kantoorartikelen, papierwaren en schildersbenodigdheden. Daarnaast beschikt Topkantoor & Creatief over een Postkantoor en een Repro afdeling.

Groot assortiment

Naast een zeer uitgebreid assortiment acryl- en olieverf, penselen, schildersdoeken,schildersezels, mediums en andere schildersbenodigdheden hebben wij ook alles op het gebied van tekenen, kleurpotloden en papiersoorten.
Naast de directe verkoop in onze winkel bestaat er ook de mogelijkheid om via onze webwinkel te bestellen. Op deze site vindt u een unieke collectie teken- en schildermaterialen als ondersteuning voor al uw inspiratie. U kunt de producten reserveren om later zelf op te halen of deze via onze eigen Postkantoor te laten thuis bezorgen.

Samenwerking met kunstenaars

Topkantoor & Creatief heeft in samenwerking met kunstenaars een uniek programma cursussen/workshops opgezet om uw schildershobby verder  te ontwikkelen of uw inspiraties verder uit te diepen. Met Jean Paul van Boxtel, kunstenaar en beeldhouwer organiseren wij jaarlijks diverse dagcursussen en met Jeroen Paulussen organiseren wij  5- daagse cursussen waarbij de klassieke fijnschilderkunst wordt gedoceerd. Kijk voor data van cursussen op www.topbussum.nl

Welkom

Onze medewerkers van Topkantoor & Creatief verwelkomen u van harte en gaan er van uit dat uw creatieve wensen tot uiting komen en dat u slaagt in uw aankopen.

Adresgegevens

Naam TOP kantoor & Creatief
Adres Huizerweg 26a
Plaats Bussum
Postcode 1402 AB
Telefoon 035 - 69 81 3 38
Fax 035 - 69 84 6 52
E-mail winkel@topbussum.nl
Website www.topbussum.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.00 - 18.00 uur
Zaterdag 8.00 - 17.00 uur