Barend van Zwieten

Barend van Zwieten

Al meer dan 80 jaar

Al meer dan 80 jaar is Barend van Zwieten gevestigd in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn .
Nadat het ongeval met de Koningin Julianabrug in 2015 ons pand heeft verwoest en wij tijdelijk onderdak hadden gevonden op de Euromarkt, zijn we inmiddels weer teruggekeerd op ons oude stekkie aan de Hooftstraat. In een geheel nieuw gebouwd winkelpand bieden wij u een mooi assortiment kunstschilder- en tekenbenodigdheden. Ook verkopen wij handenarbeid- en knutselmaterialen .
In onze lijstenmakerij kunt u terecht voor zowel maatwerk en uiteraard ook voor wissellijsten in vele formaten en uitvoeringen, passepartouts, opspannen van canvas, (glas)reparaties en nog veel meer.

Groot assortiment

In onze webwinkel vindt u een groter assortiment dan in de toonbankwinkel. Naast de 15.000 producten die wij in voorraad hebben in de toonbankwinkel, vindt u in de webwinkel ook een aantal artikelen die wij normaal niet in voorraad hebben, maar die wij wel kunnen bestellen. De prijzen in de webwinkel zijn globaal genomen ongeveer gelijk of iets lager dan in de toonbankwinkel. Wel betaalt u voor bestellingen in de webwinkel vaak verzendkosten. Als u aan de toonbank iets koopt dan kunt u uw artikelen meteen meenemen. Bestelt u via het web dan kunt u de artikelen de volgende dag afhalen indien uw bestelling voor 11:00 uur bij ons binnen is. Webbestellingen die na 11:00 uur binnenkomen kunnen pas de tweede dag na bestelling worden afgehaald. (de zondag telt niet mee).barendvanzwieten-3

Adresgegevens

Naam Barend van Zwieten
Adres Hooftstraat 141
Plaats Alphen aan den Rijn
Postcode 2406 GG
Telefoon 0172 - 47 32 36
Email info@barendvanzwieten.nl
Website www.barendvanzwieten.nl
 

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag t/m donderdag 09.00 - 18.00 uur
vrijdag 09.00 - 21.00 uur
zaterdag 09.00 - 17.00 uur
zondag gesloten