Barend van Zwieten

Barend van Zwieten

Al meer dan 80 jaar

Op 3 augustus 2015 heeft een noodlottig ongeval met het brugdeel van de Koniningin Julianabrug en 2 bouwkranen onze winkel aan de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn compleet verwoest. Nu hebben wij in afwachting van de herbouw een onderkomen gevonden aan de Euromarkt 15.
Hier zijn wij er in geslaagd om onze winkel die al vele jaren in Alphen aan den Rijn is gevestigd weer opnieuw op te bouwen. Wij bieden u vanaf deze plek weer een mooi assortiment teken- en kunstschildersbenodigdheden,lijsten,en handenarbeidmaterialen. Ook voor het inlijsten op maat, passepartouts en wissellijsten in aluminium of hout bent u bij ons aan het juiste adres.

Groot assortiment

In onze webwinkel vindt u een groter assortiment dan in de toonbankwinkel. Naast de 15.000 producten die wij in voorraad hebben in de toonbankwinkel, vindt u in de webwinkel ook een aantal artikelen die wij normaal niet in voorraad hebben, maar die wij wel kunnen bestellen. De prijzen in de webwinkel zijn globaal genomen ongeveer gelijk of iets lager dan in de toonbankwinkel. Wel betaalt u voor bestellingen in de webwinkel vaak verzendkosten. Als u aan de toonbank iets koopt dan kunt u uw artikelen gelijk meenemen. Bestelt u via het web dan kunt u de artikelen de volgende dag afhalen indien uw bestelling voor 11:00 uur bij ons binnen is. Webbestellingen die na 11:00 uur binnenkomen kunnen pas de tweede dag na bestelling worden afgehaald. (de zondag telt niet mee).barendvanzwieten-3

Adresgegevens

Naam Barend van Zwieten
Adres Hooftstraat 141
Plaats Alphen aan den Rijn
Postcode 2406 GG
Telefoon 0172 - 47 32 36
Email info@barendvanzwieten.nl
Website www.barendvanzwieten.nl
 

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag t/m donderdag 09.00 - 18.00 uur
vrijdag 09.00 - 21.00 uur
zaterdag 09.00 - 17.00 uur
zondag gesloten