Het Kleurenspel

De naam zegt het al, in dit atelier kun je heerlijk aan de slag met kleur. Er is niks mooiers dan twee kleuren die zich mengen tot een nieuwe kleur. Mijn naam is Peggy Huntink en ik geef  intuitieve / helende / kunstzinnige tekenlessen en workshops aan / voor iedereen die, "niet" kan tekenen en natuurlijk ook aan mensen die wel kunnen tekenen. De workshops en (prive) lessen zijn voor volwassenen,  kinderen en het bedrijfsleven.

Door alle gebeurtenissen uit ons leven, leggen wij ons vast in onze eigen waarheid. "Ik kan niet tekenen", "ik kan niet kleuren", "ik ben niet creatief". Iedereen kan het, als je er maar voor open staat en het wilt. Het helend tekenen maakt dingen bij ons los, die er diep van binnen altijd al waren. We zijn ons er alleen door de jaren heen, niet meer van bewust.

Het intuitief tekenen en schilderen helpt je om je bewust te worden van je sterke kanten en blokkades.  Door goed naar je tekening te kijken (inleven) en oplossingen te vinden (structureren) , verwerk je (moeilijke) gebeurtenissen en krijg je  grip op en plezier in je leven. Ik werk met allerlei materialen: lyra potloden, vetkrijt, aquarel verf en potloden, ecoline, acrylverf, fineliners…. Elke les is weer anders.

Voor meer informatie: http://www.hetkleurenspel.nl/