Total Artist

Uw leverancier: Total Artist

Groot assortiment

Total Artist is gevestigd op het industrieterrein "Bargermeer III" in Emmen en op de Windmolen 9 in Alemelo, waar meer dan voldoende vrije parkeerplaatsen op eigen terrein voorhanden zijn. U kunt bij wijze van spreken 'naast de kassa' parkeren zodat u uw grote doeken of zware kleibroden zo in de auto kunt laden. Wij hebben meet dan 25000 artikelen op voorraad waarvan de meeste in ruime mate, zodat u ook kunt profiteren van de extra voordelige prijzen die wij bijvoorbeeld hanteren bij de verkoop van volle verpakkingen van doeken.

Naast het grote assortiment materialen voor tekenen, schilderen, beeldhouwen, boetseren, airbrushen, etsen en overige grafische technieken, hebben wij een veelheid aan materialen voorde grafisch vormgever en de architect. Hieronder vallen ook de z.g. presentatiematerialen.

Al drie generaties lijsten wij, in eigen atelier, uw werken vakkundig in. U kunt naast de uiteraard aanwezige wissellijsten kiezen uit een assortiment van meer dan 2500 lijsten en meer dan 400 verschillende soorten passepartouts. Ons atelier heeft ook een eigen restauratie en schoonmaak faciliteit, voor wanneer uw kunstwerken niet meer helemaal 'spik-en-span' zijn. Dit geldt voor schildersdoeken, papier en lijsten.

Laat u verrassen door het ruime assortiment, de leuke sfeer en de altijd klaarstaande koffie. Met onze gezellige koffiehoek met lekker bank en een leestafel met een ruim assortiment lectuur zorgen wij dat zelfs uw begeleiders zich niet hoeven te vervelen.

Als u aan de toonbank iets koopt kunt u uw artikelen meteen meenemen. Als u via het web bestelt kunt u de artikelen de volgende dag afhalen indien uw bestelling voor 11:00 uur bij ons binnen is. Webbestellingen die na 11:00 uur binnenkomen kunnen pas de tweede dag na bestelling afgehaald worden. (de zondag telt niet mee).      

Adresgegevens

Naam Total Artist v.o.f.
Adres Kapitein Nemostraat 1b
Plaats Emmen
Postcode 7821 AB
   
Adres Windmolen 9
Plaats Almelo
Postcode 7609 NN
Telefoon 0591-532049
Fax 0591-546964
E-mail info@total-artist.com
Website www.total-artist.com

Openingstijden

Maandag  gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 18.00 uur
Zaterdag 9.00 - 17.00 uur