Barend van Zwieten

Contactgegevens

Barend van Zwieten
Hooftstraat 141
2406 GG Alphen aan den Rijn

Tel: 0172 - 47 32 36
Email: info@barendvanzwieten.nl
Website: www.barendvanzwieten.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 - 18.00 uur
Woensdag 9.00 - 18.00 uur
Donderdag 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag 9.00 - 21.00 uur
Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten

Al meer dan 80 jaar

Al meer dan 80 jaar is Barend van Zwieten gevestigd in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn .
Nadat het ongeval met de Koningin Julianabrug in 2015 ons pand heeft verwoest en wij tijdelijk onderdak hadden gevonden op de Euromarkt, zijn we inmiddels weer teruggekeerd op ons oude stekkie aan de Hooftstraat. In een geheel nieuw gebouwd winkelpand bieden wij u een mooi assortiment kunstschilder- en tekenbenodigdheden. Ook verkopen wij handenarbeid- en knutselmaterialen .
In onze lijstenmakerij kunt u terecht voor zowel maatwerk en uiteraard ook voor wissellijsten in vele formaten en uitvoeringen, passepartouts, opspannen van canvas, (glas)reparaties en nog veel meer.

Groot assortiment

In onze webwinkel vindt u een groter assortiment dan in de toonbankwinkel. Naast de 15.000 producten die wij in voorraad hebben in de toonbankwinkel, vindt u in de webwinkel ook een aantal artikelen die wij normaal niet in voorraad hebben, maar die wij wel kunnen bestellen. De prijzen in de webwinkel zijn globaal genomen ongeveer gelijk of iets lager dan in de toonbankwinkel. Wel betaalt u voor bestellingen in de webwinkel vaak verzendkosten. Als u aan de toonbank iets koopt dan kunt u uw artikelen gelijk meenemen. Bestelt u via het web dan kunt u de artikelen de volgende dag afhalen indien uw bestelling voor 11:00 uur bij ons binnen is. Webbestellingen die na 11:00 uur binnenkomen kunnen pas de tweede dag na bestelling worden afgehaald. (de zondag telt niet mee).